SAÇ KAVURMA

MALZEMELER;
yarım kilo kuşbaşı kuzu eti
bir soğan
iki domates
iki sivri biber
iki kaşık sıvı yağ
karabiber                                                             pul biber                                                                       kekik
tuz



YAPILIŞI;
Soğanı yarım ay, biberi halka, domatesi küp doğrayın kavurma sacı içine yağı ve eti koyun, etin rengi dönünceye kadar kavurun
üzerine soğanı katın kavurun, biberi katın kavurun ardından domatesi katın, karıştırın
orta ateşte domatesin bıraktığı su buhar olup uçuncaya kadar kavurun
kavurma üzerine kekik, pul biber ve tuz katın karıştırın ve servis edin.Tarif benden olsun  yapması ve yemesi sizden, hadi kolay gelsin:)

Penulis : Mehmetzeydozcan ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel SAÇ KAVURMA ini dipublish oleh Mehmetzeydozcan pada hari 1 Mayıs 2012 Salı. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan SAÇ KAVURMA
 

0 yorum:

Yorum Gönder